KuvaMaalari

lauantai 28. toukokuuta 2016

Horoskooppi tahi tietämyskooppi Kaksoset



· 
Se on taas sen tietämyskoopin aika, vähä oon myöhäsessä, toukotekoset vienneet pakanat ajankulun sekaste.
Horosmakooppi Veljmiehet tai Kaksimarjaa tai Siskolikat joko yhessä tai eriksensä. 21.5.-21.6 tänne muailmaan tupsahtanneet tahi vartavasiten tulleet.. jotkut sannoo hienommin että KAKSOSET. Kummallista on että yksinkin voi olla kaksonen siis syntyä suhahtaa ihan yppösesti muailmaa ihmettelemmään.
Asiaan



Veljekset ne ku ilvekset, ninhän nuo tok kaksmarjaaki. Näellä on perhesuhtteissa toevomissen varraa, ne ku heilahttellee; tuulviirit. Otettaan ny vaikka se syöemispaikka eli pöyteä tarkootan. Mittees se toenen voe ymmärtee, että tännään pyöereä ja kas huomenen valjetessa jo nelieskulmakas paremp. Päetä jo hyvä kaksonen, kumpikoes se paremp ois. Vie vaekka nuopurin lattoon, sinne peräpellon taes, nii ei oo aena se vaehtomahollisuus.
Entäkös jos kaksimarjoo niitten sulhasmiestesä kans vatvoilee, johan se miehenkkii miel pahottuu ku eiiii ja sitte taas juuuuu.
Olen kattonnui vierestä ku siskolikat ja veljmiehet ei ossoo päettää, että kumpikos mennöö ja kumpikos ei mäne.. siis sinne nuapurin laolle sen pöyän kans. Miekö voesen kuhtua sinne joko naepurin Ainon tae sitten toesest nuapurist sen komian Aleksanterin, vaan sitä en siskolikoille kuhu, sen kaa meen ite vaek tanssiloihin
Sellasia ne on kaksoset, mukavia ku tottuu sihen tuuliviirinä pyörähtellyyn elikkäste eestaasmennoon...


SeijaAnitaKaipio
28.05.2016





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti